Bezorginformatie

Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd bij bestellingen van 6 of meer flessen of bij een bestelling boven de €50,-. In de overige gevallen betaalt u een bijdrage in de bezorgkosten.

Als u uw bestelling en de betaling op www.wijnsteijlen.nl heeft afgerond ontvangt u van ons een bevestiging hiervan per e-mail. Wij gaan vervolgens uw order inplannen en verwerken.

Wij geven uw pakket ter bezorging mee aan GLS. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind u ook een Track & Trace code van GLS, zodat u zelf, de volgende werkdag, kunt nagaan wanneer u uw bestelling ontvangt. Via GLS kunt u te allen tijde achterhalen waar uw bestelling zich bevindt.

Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat GLS het pakket bij u aanbiedt. Wanneer u niet thuis bent, zal GLS een niet thuis bericht bij u achterlaten. Via deze website kunt u kenbaar maken hoe u het pakket alsnog in ontvangst wilt nemen. Op deze manier hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen.
 

Retournering
U heeft het recht om uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending van uw huis naar de webwinkel zijn voor u. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. De terugbetaling zal uiterlijk worden voldaan binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product.

Wilt u uw product retourneren, dan kunt u gebruik maken van ons retourformulier. Hierop kunt u alle benodigde gegevens invullen, waarna u het product naar ons kunt retourneren. U kunt uw geretourneerde verzending terugvinden onder retourzendingen.

Zodra de bestelling is afgeleverd bij GLS of opgehaald door GLS, is de transporteur GLS verantwoordelijk voor het vervoer. Standaard is het transport verzekerd tot een waarde van €500,-. Een eventuele additionele verzekering voor een hoger bedrag is mogelijk tegen betaling. U kunt hiervoor contact met ons op nemen via het contact formulier.
 

Bestelgeschiedenis
U kunt al uw bestellingen terug zien als u inlogt in uw account en kijkt onder bestelhistorie. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw bestellingen.
 

Mocht u nog vragen hebben over de bezorging van uw bestelde producten, neem dan contact met ons op.